Feliratkozás
0
A kosár üres
Összesen: Ft
Megrendelés
Water Card
Segítség
  • 10% kedvezmény hírlevél feliratkozóknak Részletek

  • Ingyenes kiszállítás 30 000 HUF felett Részletek

A kiszállítás 2018.01.16-ig leltár miatt szünetel

2018. január 4.
A kiszállítás 2018.01.16-ig leltár miatt szünetel

Tisztelt Vásárlóink,

 

Központi leltárunk miatt 2018. január 4-től január 16-ig a webáruházas rendelések kiszállítása szünetel.

Az ez alatt beérkezett rendeléseket január 16-tól január 19-ig folyamatosan teljesítjük. A leltár lezárultával az év folyamán a kiszállítás zavartalan lesz.

Köszönjük szíves megértésüket,

Üdvözlettel, Arena Team

Ünnepi kiszállítások

Ünnepi kiszállítások

2017. december 16.

 Tisztelt Vásárlóink!

Az Arena Team a 2017 év végi, 2018. év eleji kiszállításokat a következőképpen tudja biztosítani:

Black Friday Napok az Arena Webáruházban! 30-80% kedvezmény

Black Friday Napok az Arena Webáruházban! 30-80% kedvezmény

2017. november 23.

 

 Black Friday Napok az Arena Webáruházban! 30-80% kedvezmény

Tisztelt Vásárlóink! Webáruházunkban, a Black Friday-akciónk keretében  2017.11.23. 12:00 és 2017.11.27. 12:00 között legalább 30% (egyes esetekben akár 80%) kedvezménnyel vásárolhatják meg az arena termékeket. Az általános, minimum 30%-os kedvezmény MINDEN termékünkre vonatkozik!

Huszti úti üzletünk újranyitott!

Huszti úti üzletünk újranyitott!

2017. augusztus 12.

Tisztelt Vásárlóink,

Huszti úti üzletünket ÚJRANYITOTTUK!

Ismét várjuk szeretettel vásárlóinkat a megszokott nyitvatartás mellett.

Az arena újabb négy évig a MÚSZ támogatója

Az arena újabb négy évig a MÚSZ támogatója

2017. március 8.

Az arena újabb négy évig a MÚSZ támogatója

Az arena sportszergyártó és a Magyar Úszó Szövetség a tokiói olimpiáig tartó hosszútávú megállapodást kötött.

Forrás: musz.hu

Elköltöztünk - ÚJ CÍM

Elköltöztünk - ÚJ CÍM

2017. február 2.

Tisztelt Vásárlóink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2017. január folyamán nagykereskedésünk, központi raktárunk és központi irodáink új helyre költöztek. Az új címünk: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60.

10%-os kupon

10%-os kupon

2016. november 24.

Gratulálunk, ez a Te 10%-os kuponod!

Kuponkód: ARENA-2018-500D708CAF9B5

Vásárolj webshopunkból, használd a kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz minden termékünkre!

A kupon érvényessége: 2018.09.30.

Carbon ULTRA

Carbon ULTRA

2016. április 13.

 

Ultra gyorsak lehettek! A legújabb Carbon Ultra dresszeink csütörtöktől elérhetők boltjainkban!

Cseh László: „Majdnem kiugrottam a vízből”

Az országos bajnokság úgynevezett „nulladik napján”, az olimpiai kvalifikációt célzó váltóúszások előtt mutatták be a győri uszodában az arena új modelljét, a textilszereléseket új dimenzióba helyező Powerskin Carbon-Ultra névre keresztelt dresszt. Cseh László – az első magyar, aki kipróbálhatta – azt mondta: elképesztő lökést ad a versenyzőknek.

A 2012-ben, a Carbon-Pro-val kezdődő széria egy új technológiának köszönhetően forradalmasította a dresszeket – miközben teljes mértékben kielégíti a textilruhákra vonatkozó szigorú FINA-előírásokat –, az ún. intelligens kompresszióval maximálisan segíti a versenyúszók mozgását. Amint azt Kisteleki Orsolya, az Arena Magyarország képviselője elmondta, a következő modellek – Carbon-Flex (2014), Carbon-Air (2015) – tovább fejlesztették az új alkalmazást, amely azok után, hogy az úszóruha külső felületének kialakítását szinte tökélyre vitte, most a belső kialakítást igyekszik a lehető leghatékonyabbá tenni az arena Teamhez tartozó kiválóságok számára – így a riói olimpián a magyar válogatott tagjai is Ultra-gyorsak lehetnek...

Az így kreált új dizájn belső struktúrája, az ún. Ultra-Link System gyakorlatilag tökéletesen leköveti az úszó testfelépítését, így optimalizálva a vízben haladást. A Carbon-Ultra fő újdonsága, hogy a legfontosabb izomcsoportok mozgását szinte harmonizálva segít viselőjének, hogy a vízben még tökéletesebb testtartással ússzon. Emellett az általa takart legfontosabb pontoknál – kompressziós zónák – úgy nyomja meg az úszó testét, hogy azáltal még hatékonyabbá teszi az előresiklást, mivel csökkenti a test turbulenciáját és a közegellenállást. Mivel a külső rész háromszor annyi szénszálat tartalmaz az adott felületeknél, mint korábban, a Carbon-Ultra intelligens kompressziós hatása még hatékonyabban érvényesül – röviden összefoglalva: a versenyző által befektetett energia még jobb százalékkal hasznosul, mint korábban bármikor.

Cseh László még plasztikusabban fogalmazott a sajótájékoztatón: „A korábbi modell, az Air is szuper volt, abban nyertem világbajnokságot, aztán a legutóbbi versenyen, amikor először vettem fel az Ultrát, a startfejes után majdnem kiröpültem a vízből, úgy kilőttem benne. A belső kialakítás tényleg nagyszerű, igazi lökést ad az úszóknak, egyáltalán nem szorítja annyira a combot, mint korábban, mégis tökéletesen tapad a testünkre.”

Gyurta Dániel a váltónapon tesztelte először a dresszt – ő az idén versenyez először –, de mint mondta, nagy várakozásokkal tekint a „találkozás” elé, hiszen a korábbi modellek is kiválóak voltak. Jakabos Zsuzsanna hasonló véleményen volt, és még hozzátette, bár a tapadás itt is tökéletes, de „nem kell negyvenötperc a beöltözéshez, mint a régi szuperdresszeknél.”

Ami pedig az előttünk álló napokat illeti, a hazai vízben versenyző Jakabos Zsuzsanna ezúttal a váltók mellett három fő számára koncentrál, ezekben – 200 pillangó, 200 vegyes, 400 vegyes – szeretné még tovább javítani a már meglévő olimpiai szintjét, bár természetesen nincs csúcsformában, hiszen egy napja érkeztek vissza a magaslati edzőtáborból. Gyurta Dániel az elmúlt időszak kemény edzései után annyit szeretne lemérni, ott tart-e a felkészülésben, ahol tervezték edzőivel, míg Cseh László magát a bajnokságot is egy állóképességi tesztként fogja fel, azaz igencsak sok számban indul, és persze mindegyikben győzelemre tör.

 

A kiszállítás szünetel

A kiszállítás szünetel

2016. január 14.

Tisztelt Vásárlóink!

Központi raktárunk leltára miatt a rendelések kiszállítása 2016. január 15. és 24. között szünetel. Megértésüket köszönjük!

 

Ünnepi kiszállítások

Ünnepi kiszállítások

2015. december 17.

Tisztelt Vásárlóink!

Az Arena Team az év végi, év eleji kiszállításokat a következőképpen tudja biztosítani: